Oficiální oznámení nových Transformers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oficiální oznámení nových Transformers

Oficiální oznámení nových Transformers

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 2. 2014 11:29 1
Reklama

Příznivci robotických ochránců Země a vlastně i těch, kdo se naší planetu snaží zničit, si letos přijdou na své. Do kin se chystá další film z univerza Transformers a co je hlavní, opravdu jej doprovodí i videoherní zpracování. Páteční spekulace byly během víkendu potvrzeny a Transformers: Rise of the Dark Spark je realitou.

O vývoj se bohužel nestarají vývojáři z High Moon Studios, kteří drželi laťku předchozích her série příjemně vysoko, ale lidé z Edge of Reality. O jejich tvorbě si zatím příliš valný obrázek udělat nemůžeme, protože byli od svého vzniku v roce 1998 využívání spíše jen pro portování her na konzole, nežli vývoj vlastních projektů. Rise of the Dark Spark tak bude pro tým vývojářů zcela novým druhem práce a podle dosavadního traileru zatím nepůsobí noví Transformeři nijak extra.

Co se týče herní náplně, asi největšm lákadlem bude možnost hrát za obě znepřátelené strany, tedy Autoboty i Decepticony, kteří se proti sobě postaví v další ultimátní bitvě. Zajímavostí je rovněž fakt, že bude děj hry přímo závislý na filmu, tkaže se zcela určitě dočkáme prolnutí některých pasáží a dovysvětlení některých detailů. Pro Rise of the Dak Spark se počítá i s multiplayerem, ve kterém dostanete na výběr téměř padesátku více či méně známých postav se všemi jejími vlastnostmi.

Transformers: Rise of the Dark Spark vyjdou na PC, X360, XOne, PS3, PS4, Wii U a 3DS v tomto roce, pravděpodobně souběžně s uvedením filmu Transformers: Zánik.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama