Jade Raymond opouští Ubisoft
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jade Raymond opouští Ubisoft

Jade Raymond opouští Ubisoft

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 10. 2014 16:37 3
Reklama

Nejeden vývojář či vydavatel má své vlastní tváře. Osoby, jejich jména či obličeje se v našich hlavách okamžitě pojí s tím kterým týmem či titulem. Jedním takovým jménem a takovou tváří rozhodně byla Jade Raymond – ta se od nepaměti pojila s Ubisoftem a ještě konkrétněji především se sériemi Assassin’s Creed či Rayman.

Avšak minulý čas je přeci jen více než na místě – Jade to balí, opouští Ubisoft a vydává se hledat příležitosti někam jinam. Kam, to je zatím neznámé, nicméně po deseti letech strávených v jediné společnosti se nelze divit, že se Jade rozhodla opustit dosavadního chlebodárce a vydat se jinou cestou. V torontském Ubisoftu, kde byla Jade zaměstnána v jedné z vedoucích pozic, ji vystřídá zkušenostmi ostřílený Alexandre Parizeau.

O výpovědi se dozvídáme z oficiálního webu torontské pobočky francouzského vydavatele a vývojáře.  Sama Jade ve svém prohlášení bývalému zaměstnavateli děkuje a vyjadřuje touhu jít se podívat někam dále – kam, to zatím nevíme. Jade však slibuje, že o ní ještě uslyšíme a nám nezbývá než jí popřát hodně štěstí a těšit se na další zprávy ohledně dalšího profesního směřování této sympatické dámy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama