Hra o trůny odstartuje ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hra o trůny odstartuje ještě letos

Hra o trůny odstartuje ještě letos

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 10. 2014 19:33 7
Reklama

Komunitní a PR manažerka studia Telltale Games, Laura Perusco, se na svém Twitteru nechala slyšet, že aktuální ticho po pěšině nic nenaznačuje a že epizodické vyprávění Hry o trůny se na nás přeci jen ještě přiřítí tento rok.

Jakékoli další informace jsou ještě prozatím pod pokličkou, což ve své podstatě platí i pro oficiální potvrzení této zprávy. S přihlédnutím k Lauřině pozici však považujeme podobný tweet za dostatečně důvěryhodný na to, abychom jej sdíleli spolu s vámi. Těchto málem 140 znaků přichází na přímý dotaz jednoho fanouška této ještě neexistující série. Ten se vyptával, kdy hra dorazí na Xbox Live Arcade.

Nezbývá než doufat, že se tak skutečně stane a my se na vánoce budeme moci vrhnout do jistě další z kvalitních sérií těchto ostřílených adventurních veteránů. Přeci jen, druhá sezóna The Walking Dead je s epizodou No Going Back za námi a stejně tak i finále The Wolf Among UsPříběhy ze světa v Borderlands jsou ještě v nedohlednu a adventuristé jistě ocení další kvalitní tituly na krácení dlouhých zimních večerů, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama