Dočkáme se GB her na mobilech?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dočkáme se GB her na mobilech?

Dočkáme se GB her na mobilech?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 11. 2014 13:01 2
Reklama

Nintendo se možná chystá na vlnu nostalgické zábavy – japonský vydavatel si totiž nechal patentovat přenesení svých starých GameBoy titulů na moderní mobilní platformy. To by sice mohlo vypadat velmi lákavě a mohl by to být příslib pro všechny ty, kteří se starými GB hrami strávili dlouhé hodiny v pohodlí gauče, nemusí to však ještě nutně znamenat, že bychom se takových portů skutečně měli dočkat.

Druhou možností, proč si Nintendo takovou věc patentovalo, totiž může být fakt, že se chce jen bránit tomu, aby něco podobného nepodnikl v budoucnosti kdokoli jiný, a aby Nintendo mělo výhradní právo něco takového uskutečnit, pokud se jim něco takového zamane. Nintendo si však nepatentovalo pouze mobilní zařízení, ale například také hraní na PDA a na obrazovkách na opěradlech sedadel takových, jaké se nachází například v autobusech či letadlech. Pro detaily můžete nahlédnout například na fóra NeoGAF, kde se informace původně objevila.

Inu, uvidíme, co se z toho nakonec vyklube, pokud vůbec něco. Jak byste se na takovýto nápad dívali vy? Máte v živé paměti nějaký GB titul, který byste si teď tuze rádi zahráli na svém iPadu či na Androidu v rámci záchodové seance tuze rádi zahráli?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama