Seriál Legend of Zelda nakonec nebude?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriál Legend of Zelda nakonec nebude?

Seriál Legend of Zelda nakonec nebude?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

24. 3. 2015 14:38
Reklama

Minulý měsíc jsme vám přinesli zprávu, že Nintendo spolupracuje s Netflixem, službou pro on-demand přehrávání videa, na seriálu s motivem série Legend of Zelda. Původní zprávy hovořily o mixu Game of Thrones a klasického rodinného seriálu, což jsme si sice nedovedli moc dobře představit, ale zprávu jsme brali jako reálnou. Jak se ukázalo, asi to s ní nebylo tak horké.

Jak se totiž nechal v rozhovoru pro magazín Time slyšet sám šéf Nintenda, pan Satoru Iwata, žádná z těchto zvěstí se nezakládá na pravdě. Konkrétně na přímou otázku, zda by mohl povědět něco nového o spolupráci s Netflixem, odpověděl následující: "Aktuálně vám nemohu říci nic nového co se týče využití našich značek pro televizní seriály nebo filmy, ale minimálně vám mohu potvrdit to, že informace ve zmíněném článku (míněno článek ve Wall Street Journal, který s informací přišel jako první) se nezakládají na pravdě."

Nintendo sem tam vyvrátí "nepravdivou" spekulaci, ale nakonec se ukáže, že vše byla pravda. Naposledy se to stalo před třemi lety, když prosákly informace o větším modelu handheldu 3DS, Nintendo vše popřelo a o pár měsíců později s velkou pompou uvedlo do obchodů 3DS XL. Aktuálně bychom však na seriál Legend of Zelda nevsadili ani dobrou pověst Sámera Issy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama