Nový Modern Warfare možná i samostatně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Modern Warfare možná i samostatně

Nový Modern Warfare možná i samostatně

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 9. 2016 15:04 11
Reklama

Mnoho hráčů akčních titulů při prvních zmínkách o remasteru Call of Duty 4: Modern Warfare pookřálo, nemalému procentu z nich ale následně ztuhnul úsměv na rtech při zmínce, že se jedná o exkluzivitu dodávanou pouze s vybranými edicemi Infinite Warfare. Jenže tomu tak nakonec být nemusí a nakonec by přeci jen mohla vyhrát snaha Activisionu zvýšit svůj zisk.

Upozorňujeme, že zatím se jedná o pouhé spekulace, i ty už jsou ale samy o sobě dosti zajímavé. Vypadá to totiž, že Modern Warfare Remastered by se mohlo dočkat nějaký čas po launchi Infinite Warfare i samostatného vydání. Alespoň tak to naznačují slova šéfa Raven Studios, Davida Pellase.

David Pellas řekl, že všech 16 multiplayerových map bude k dispozici těm, kteří si hru koupí buď s Infinite Warfare, nebo bez ní

Ten se v rozhovoru pro Game Reactor rozhovořil o tom, že 10 multiplayerových map bude k dispozici okamžitě, dalších 6 pak do hry tvůrci dodají až nějaký čas po vydání. Následně ale David Pellas řekl, že všech 16 multiplayerových map bude k dispozici těm, kteří si hru koupí buď s Infinite Warfare, nebo bez ní. A tím nepřímo potvrdil to, v co jiní doufali a pro co dokonce i podepisovali petici.

Jisté však zatím není nic a FAQ na stránkách podpory Activisonu zatím hovoří jasně – Modern Warfare Remastered bude k dispozici pouze pro Legacy, Legacy Pro a Digital Deluxe edici Infinite Warfare. Ovšem naděje umírá poslední a toto zní přinejmenším slibně, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama