Modern Warfare samostatně nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modern Warfare samostatně nebude

Modern Warfare samostatně nebude

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 10. 2016 18:37 10
Reklama

Nedávné spekulace napovídaly tomu, že by později mohlo teoreticky dojít i k samostatnému vydání Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered, jenže předčasná radost zřejmě není na místě. Sama oficiální stránka hry totiž nově nasvědčuje snad dokonce pravý opak – ke hraní zřejmě bude zapotřebí vložené fyzické médium.

To by samo o sobě až tak zvláštní být nemuselo, nicméně na tom samém místě se píše to, že Modern Warfare Remastered bude digitálně šířenou hrou. Takže jaké médium tím Activision myslí? Zřejmě Infinite Warfare. Situace se může jevit o to zmatenější, že i samotný Infinite Warfare bude moci být pořízen i ryze digitální formou. Nicméně zpráva je jasná – samostatně si Modern Warfare Remastered hned tak nezahrajeme.

Moderní inkarnace klasiky je přitom součástí pouze edic Legacy, Digital Deluxe a Legacy Pro, z nichž ta nejlevnější přijde hráče hned na celé dva tisíce korun v případě PC verze. Ty konzolové jsou již klasicky o nějaké procento dražší a jak to tak vypadá, tak právě tyto dražší edice budou až do odvolání zjevně nutné pro hraní nové verze letité klasiky.

Na druhou stranu může jít o snahu odradit spekulanty před tím, aby si zakoupili Infinite Warfare, stáhli Modern Warfare Remastered a posunuli fyzickou kopii hry o dům dál. Ať už tím každopádně Activision sleduje cokoli, jisté je jediné – minimálně zpočátku bude tento titul dostupný pouze skrze nákup s posledním dílem této série. Ten vyjde 4. listopadu a jak jsme psali před pár dny, tak první hráči si budou moci remaster MW vyzkoušet díky předobjednávkám již 5. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama