Původní Syberia míří na Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Původní Syberia míří na Nintendo Switch

Původní Syberia míří na Nintendo Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 9. 2017 07:37
Reklama

Francouzští vývojáři z týmu Microdïs oznamují, že jejich klasická klikací adventura Syberia se úctyhodných patnáct let po původním vydání na počítače dočká portu také na moderní Nintendo Switch.

I hráči s touto platformou se tedy budou moci podívat na to, jak Kate Walker svoji velikou pouť zamrzlou krajinou hry v lednu roku 2002 započala. Chybět samozřejmě nesmí optimalizace pro nový konzolový hardware a hráči se tak mohou kupříkladu těšit na podporu hraní jak na TV, tak pochopitelně i v režimu handheldu.

Příběh tedy hráče navrátí zpět na začátek, kdy se Newyorská právnička vydává do francouzských alp vyřešit dědictví týkající se jedné staré továrny na mechanické postavy a hračky. Úkol to však není jednoduchý a hlavní hrdinka tímto krokem započne velkolepou pouť, která jí v doprovodu robotického Oscara zavede do nejtajemnějších koutů země.

Verze hry pro Nintendo Switch dorazí již 20. října a podívat se při této příležitosti můžete na trailer, který připomíná atmosféru hry a který rovněž letmo ukazuje to, jak hra na Switchi vlastně vypadá.

Na Xzone si pak můžete pořizovat v pořadí již třetí díl hry, který vyšel nejen na PC, ale i na PlayStation 4 a na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama