Zahrajte si RPG Chrono Trigger na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si RPG Chrono Trigger na PC

Zahrajte si RPG Chrono Trigger na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 2. 2018 09:54 7
Reklama

Vydavatel Square Enix na PC a konkrétně na platformě Steam poněkud nečekaně vydal titul Chrono Trigger, který mohou pamětníci znát ještě z éry konzole SNES a z roku 1995. Od té doby se toto úspěšné RPG podívalo na řadu dalších platforem (například verze pro Nintendo DS má na serveru Metacritic průměrné hodnocení 92 % a i nám se hra velmi líbila), počítače však ve výčtu dosud chyběly.

To už však neplatí, na Steam hra dorazila právě včera a honosí prvky moderními, mezi něž patří například podpora klávesnice i myši, částečná podpora ovladače, Steam achievementy i omlazený hudební doprovod. Vedle toho ale zřejmě dorazila hra také s trochou bugů. Alespoň tak o tom vypovídají první uživatelské recenze na dané platformě.

Obrázek si ale každopádně již nyní můžete udělat sami. Hra stojí v přepočtu něco málo přes 300 korun a za ty nabídne hutný příběh i zajímavé mechanismy ve světě plném časových paradoxů i barvitě vykreslených charakterů. Navrch se hráči dočkají také dungeonů Dimension Vortex a Lost Sanctum, kterých se v minulosti dočkali pouze majitelé zmiňované verze pro Nintendo DS.

A chybět u takovéto příležitosti samozřejmě nesmí ani nová upoutávka, která v tomto případě začíná zejména tím, že představuje zvučná jména vývojářů se zkušenostmi z titulů jiných (série Final Fantasy, Dragon Quest či Dragon Ball) a již to samo o sobě může být velkým lákadlem pro řadu fanoušků her typu RPG a JRPG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama