COD4: MW míří do zpětné kompatibility
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka COD4: MW míří do zpětné kompatibility

COD4: MW míří do zpětné kompatibility

Vojtěch Wantulok

Vojtěch Wantulok

2. 4. 2018 09:00 1
Reklama

Přišla na vás taková ta sváteční nostalgická chvilka? Pokud ano, do noty se vám možná trefil Microsoft, který rozšiřuje řady her zpětné kompatibility jedním z nejoblíbenějších dílů slavné herní série Call of Duty. Řeč je o čtvrtém dílu, známém jako Call of Duty 4: Modern Warfare.

Je to tak. Stará dobrá, neremasterovaná Call od Dury 4 je zpět a dokonce v rámci jarních slev k dostání za nějakých 15 dolarů (což je vzhledem k 11 let staré hře pořád slušná pálka) z Microsoft obchodu. V tom lepším případě, pakliže jste vlastníkem kopie pro Xbox 360, stačí dát disk do mechaniky a váš Xbox One nebo X vám automaticky nabídne nejnovější verzi ke stažení. No a hurá do akce.

Hru si můžete zahrát buď sami, nebo online, s přáteli. A co víc, na nejnovější konzoli Xbox One X si prý můžete vychutnat vylepšenou grafiku a stabilní FPS.

Původní Call od Duty 4: Modern Warfare vyšlo v listopadu 2007, na platformy Xbox 360, PS3 a PC. Jak už bylo zmiňováno, jednalo se o jeden z nejpovedenějších dílů série Call of Duty, který navíc jako první zavedl hráče na moderní bojiště. Nápadité mise byly příjemným doplňkem pro neobvykle rozmanitý multiplayer. Popularitu série potvrzuje i skutečnost, že v roce 2016 vyšla remasterovaná verze, která je teď rovněž v nabídce jarních slev.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama