Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen?
i Zdroj: Vlastní
Témata Diablo: Immortal Článek Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen?

Od legendární RPG až ke kačeru Donaldovi, co má pro naše telefony připravený červen? | Kapitola 2

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

1. 6. 2022 14:50

Seznam kapitol

1. Diablo Immortal 2. Arida: Backland’s Awakening 3. Disney Mirrorverse

Za poslední rok jsme byli nejednou překvapení z pozornosti, kterou začaly herní společnosti ubírat na mobilní telefony. Aby ne, procesory se vyvíjí rychle a Jetpack Joyride již není nejkrásnější hrou, kterou si můžeme zahrát. Tituly jako Genshin Impact, Call of Duty či Vainglory by mohly z fleku graficky konkurovat pár let starým hrám na PC. Vznikají tedy nové možnosti a nebylo by moudré jich nevyužít. Červen tuto myšlenku jasně podporuje, jelikož máme v kalendáři tituly, kvůli kterým ten den volna možná bude třeba.

Reklama

Arida: Backland’s Awakening

Pokud již máte dost genericky vytvářených mobilních her o přežití ve stylu Last Day On Earth, ze kterých vybočuje snad jen Minecraft, tento počin studia Aoca Game Lab míří i na telefony s Androidem. 

Vašim úkolem bude přežít nehostinnou Brazílii 19. století v kůži mladé dívky jménem Cicera, kterou její cesta dovedla k průzkumu odlehlých krajin, za účelem zocelení a následného nalezení rodičů. Přežití si budete klasicky zajišťovat pomocí rozvětveného crafting systému, který budete postupně odemykat s nalezenými plánky. Zajímavé jsou i možnosti naostřování využitého nářadí a rozsáhlého otevřeného světa. I přes vše, co hra nabízí, stojí jen kolem 45,- Kč.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama