Rychle, či snad pomalu? Další velká aktualizace Sifu umožní upravovat videa z vašich cest a potyček
i Zdroj: Sloclap
Sifu Novinka Rychle, či snad pomalu? Další velká aktualizace Sifu umožní upravovat videa z vašich cest a potyček

Rychle, či snad pomalu? Další velká aktualizace Sifu umožní upravovat videa z vašich cest a potyček

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 11. 2022 07:10

Hra studia Sloclap se po několika měsících opět rozšíří o další hutnou aktualizaci zdarma. Během prosince se tentokrát dočkáme velké „podzimní“ aktualizace, která podle tvůrců zdůrazní hlavní přednost celého titulu. Jeho námětem bude tedy již představený editor bojových scén.

Reklama

  • Nadcházející “Fall Update” přidá do Sifu další modifikátory a video editor bojových sekvencí
  • Dočkat bychom se měli někdy průběhem prosince.

V srpnu obdržel Sifu podobně obsáhlou aktualizaci Summer, která obsahovala nový bodovací systém a úpravy hratelnosti pro změnu obtížnosti. Součástí nyní chystané porce obsahu je něco podobného. Obsažen bude totiž nejen dříve avizovaný editor nahrávek soubojů, ale i další oblečky a modifikátory, které do budoucích potyček. 

Sloclap v rámci aktuálního lákání již sdílel, jak editor vlastně funguje. Pakliže jde o jeho obecné principy, replay editor dovoluje zachytit některé prožité momenty a posléze je upravit v rozhraní podobném fotomódu. Najdete zde např. vzdálenost zaostření objektivu; fakt, zda má kamera sledovat pohyb vaší postavy či se hýbat jinak; nebo to, zda chcete celou scénu zpomalit, či naopak zrychlit (opět s volbou posuvníku dle vašeho uvážení). Výsledkem je to, že si můžete vytvořit vlastní síť videí, která se bude blížit stříbrnému plátnu.

Když už zmiňujeme nový obsah, je samozřejmě pouze záhodno zmínit, kdy se jej dočkáme. Bohužel nad rámec měsíce zatím přesně nevíme, kdy se Fall Updatu dočkáme. Pokud nicméně uvážíme další plán vývojářů (tedy Winter Update, který podle autorů přidá zatím neukázaný režim Aréna a s ním i několik dalších úrovní), je nasnadě očekávat, že se tak stane spíše už počátkem příštího měsíce. Této variantě koneckonců nasvědčují i odpovědi na Twitteru. Při dorazech některých fanoušků se vývojáři totiž vyslovili, že „podzimní“ obsah dorazí opravdu brzy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama